Vijver wedstrijden

Donderdag, 25 juni 2020

We gaan voorlopig nog geen open vijverwedstrijden organiseren

Het bestuur heeft het voorstel van een aantal vissers om open wedstrijden op de vijver te organiseren besproken.
Voor nu hebben we besloten om dit niet te doen. De reden hiervoor is dat we eerst een goed werkend reglement willen hebben.
Omdat we een beperkt aantal visplaatsen hebben moeten we een goede verdeelsleutel voor het loten bedenken of aanpassingen in het reglement.
Wel hebben we besloten om voor de mensen van de vijvercommissie die mee geholpen hebben bij de vijver op 4 en 11 Juli een onderlinge wedstrijd en bedankdag te organiseren.
Dit betekent dat op 4 en 11 juli niet op vijver 1 gevist kan worden door de overige leden.