Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door HSV Ons Genoegen met constante zorg en aandacht samengesteld. De door HSV Ons Genoegen verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. HSV Ons Genoegen kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. HSV Ons Genoegen aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van HSV Ons Genoegen. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van HSV Ons Genoegen gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van HSV Ons Genoegen, welke geen eigendom zijn van HSV Ons Genoegen, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van HSV Ons Genoegen.

HSV Ons Genoegen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door HSV Ons Genoegen worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.